Mijn verhaal

Mijn verhaal als zelfstandige begon in 1995 toen op 13 oktober mijn broodjesbar 't Oventje openging. Ik was toen de jongste zelfstandige van Bree, juist 21 jaar! In 2016 begon het te kriebelen om iets anders gaan te doen en voilà, de opleiding tot nagelstyliste was een feit. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een passie en ik wou meer mensen blij maken met mooie en verzorgde nagels. Ondertussen volgde ik diverse workshops voor nailart, opleiding werken met een freesmachine, opleiding e-manicure en verschillende perfectie trainingen.

In 2018 besliste ik om mijn broodjesbar definitief stop te zetten, ik haalde er geen voldoening  meer uit, dus tijd voor nieuwe dingen! 

11 januari 2019....de opening van mijn full-time nagelstudio! Ik wou mensen niet alleen blij maken met mooie en verzorgde nagels en besloot nog een paar opleidingen te doen. Je kan nu ook terecht voor wimperlifting, wenkbrauwshaping, gelaatsverzorging en ontharing in het gelaat. Ik veranderde de naam van mijn studio 'Beautiful Nails by Chantal and more' naar 'Body and Nails by Chantal'.

Ik werk enkel met kwaliteitsvolle en EU goedgekeurde producten!

Voor de nagels : Urban Nails - Pina Parie - Loveness - Ugly Duckling

Voor het gelaat : Body and Bess (het verhaal van Body&Bess lees je bij de producten)

In mijn salon verkoop ik ook diverse producten. De producten van Body and Bess, Aloë Vera, Nagelriemolie van Pina Parie.

Leuke gadgets van Smellies zoals theelichtjes, geurbloemen, geurstokjes, badzout en handzeep.

En wil je iemand een cadeautje geven? Ik maak met plezier een cadeaubon!

Welkom in mijn studio!!!